BEAUTY

凱詩美容Pretty Beauty 一次還原美美肌膚🥰

天氣時濕時乾,平時戶外氣溫高到不得了,企係出面一陣就出哂汗😫,而且出入冷氣機房又會凍親啲皮膚😫,一熱一凍好難適應。加上,戴著口罩皮膚焗到透唔到氣,油脂粒和黑頭全部跑出來啦😫😫。

所以,由美容院開番我就瘋狂做Facial,保養皮膚真的很不容易🙈而我做得最密嘅就係「凱詩美容Pretty Beauty」嘅LDM®細胞肌膚美學皇牌療程,有效減紋、保濕嫩膚、緊緻提升、改善毛孔粗大等等,好多問題都一一解決🥰。

💆🏻‍♀️ 凱詩美容Pretty Beauty「LDM®」過程:

療程前,凱詩美容美容師先會洗一洗臉、修眉毛和針清,然後就會開儀做療程💕~美容師不停碌碌下,又暖暖地好似同肌膚細胞做運動一樣。其實同平時我地做運動一樣,要令細胞健康要Keep幫佢活動,先可以令皮膚變得美美哦!

LDM®儀器可以做到平衡細胞外層肌膚,調節分解基質金屬蛋白酶,促進細胞增生。而且提升糖胺聚糖和熱休克蛋白的產生,膠原蛋白源源不絕滾出來。利用超聲波交替技術,快速轉換唔同頻率,令皮膚由內到外改善淋巴和血液循環,從根源變得細緻、飽滿,令肌膚細胞保持活躍健康😙😙。

療程做完後,皮膚乾燥、泛紅明顯有改善😆😆。而且呢幾日出街化妝,都很貼妝冇浮粉。番到屋企照鏡都唔再乾到甩妝~

如果對凱詩美容Pretty Beauty 有興趣,記得網上或電話預約啦😙。