BEAUTY

傳統美容方法:磁叉按摩對付包包面

我有幾年包包面問題,平時都做HIFU嚟瘦面,不過HIFU係高能量美容儀器,所以療程過程會好痛。

今次凱詩嘅美容顧問,就介紹咗我做一個比較傳統又有效嘅瘦面療程 – 磁叉經絡瘦面排毒護理。

療程利用磁叉棒嘅磁性強力,刺激穴位經絡,有效疏通經絡及促進氣血運行,將皮膚裡面嘅多餘水份、垃圾、毒素通通排走,解決面部肌膚問題。磁叉排毒可以改善:色素不均、黑眼圈、暗瘡及水腫等問題,皮膚嫩滑,V面都出返嚟!

成日聽人講磁叉好有用,今次終於有機會體驗啦!因為我第一次做,美容師都就住我,比較輕力刺激我嘅穴位。過程會有酸軟嘅感覺,係因為我體內有毒素,所以感覺會比較大。

不過用磁叉按摩咗幾下,經絡通咗,按摩嘅感覺就非常舒服。做完磁叉,第一個感覺係 成個人輕鬆咗,同埋好精神。

再睇返效果,黑眼圈淡咗,眼袋都細,最重要係包包面都消咗好多!

今次嘅磁叉經絡瘦面排毒護理 體驗非常好,磁叉係非常天然嘅美容療程,唔會有任何美容儀器,或者護膚精華做成嘅敏感不適。

中意自然療法嘅朋友,或者有皮膚敏感問題嘅朋友,都可以嚟凱詩美容試下磁叉!